Familiecamping in Zuid-Limburg

Over ons

Camping Vinkenhof Keutenberg bestaat al sinds 1951 en is een gezellige familiecamping. Vanuit een kampeerveldje achter de boerderij is de camping uitgegroeid tot een volwaardige camping waar we ieder jaar weer veel mensen mogen ontvangen. De Limburgse gastvrijheid en gemoedelijkheid ervaart u hier nog altijd.

De unieke ligging van de camping, waar honden zijn toegestaan, is de perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Ook zijn er veel leuke uitstapjes in de omgeving, zoals naar Maastrick, Aken, Valkenburg of Luik. De camping wordt niet alleen veel bezocht door natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars, maar ook door veel gezinnen met kinderen. Kleine vakantiegangers kunnen zwemmen, van de kabelbaan, op de grote schommel of sporten op het volleybalveld. Genoeg te doen!

Deze Zuid-Limburgse camping is in beheer van familie Weijts. Wij bezorgen u met veel plezier een onvergetelijke vakantie. We vinden het belangrijk dat u zich helemaal thuis voelt op onze gemoedelijke familiecamping aan de voet van de Keutenberg. We kijken er dan ook erg naar uit om u te mogen verwelkomen op de camping.

Hopelijk tot snel!

Familie Weijts en medewerkers

Familiecamping - over ons