Pinkpop

Pinkpop

19 t/m 21 juni 2020

Pinkpop 2020 wordt de 51ste editie van het festival in Zuid-Limburg. Daarmee is het evenement in Landgraaf het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld.

Camping Vinkenhof is de ideale uitvalsbasis om dit evenement te beleven. Jaarlijks genieten meerdere festivalgangers van onze faciliteiten. Dit komt mede door de uitstekende verbinding met het festivalterrein met het openbaar vervoer. Elk half uur vertrekt vanuit Schin op Geul een trein naar Landgraaf. Deze speciale "Pinkpop-trein" rijdt tot na sluitingstijd van het festival.

PINKPOP 2019

Vervoer

Afzetten en ophalen (Kiss & Ride)

Op loopafstand van het festival is een zogenaamde KISS & RIDE plek ingericht. Deze is bedoeld als brenglocatie voor de chauffeur die je op deze manier zo dicht mogelijk bij het festivalterrein kan afzetten. Deze locatie is derhalve ideaal omdat bij het brengen en halen er vrijwel geen filevorming is. Je bent er zo weer weg. Je vindt de KISS & RIDE op de parkeerplaats bij tennishal Kaldeborn, Kerkraderweg te Heerlen. Volg de gele borden Kiss & Ride’.

Vanaf de KISS & RIDE plek volg je lopend de gele borden naar het festivalterrein en terug. De looptijd is ongeveer 20 minuten.
Er is ook een kleine KISS & RIDE nabij Camping B op de Mensheggerweg: voor de bezoekers van Camping B. Let op! Deze KISS & RIDE is alleen bereikbaar vanaf de Buitenring Parkstad en toegankelijk tussen 06.00 en 18.00 uur.

Met de trein

Pinkpop is goed bereikbaar per trein. NS en Arriva rijden weer veel (extra) treinen naar Landgraaf. 

MEER INFORMATIE NU BOEKEN