Camping Zuid Limburg

Camping Zuid Limburg: Vinkenhof Keutenberg ligt prachtig gelegen aan de Geul, die mooi slingerend door het heuvellandschap van Zuid Limburg loopt

Aan de andere kant van de camping is de Keutenberg met zijn mooie bossen, prachtige orchideeën, dassen en zeer veel vogels.

Het openbaar vervoer zoals een bushalte en een treinstation liggen op korte loopafstand van de camping, makkelijk als u een uitstapje wilt maken. Voordelig en eenvoudig met openbaar vervoer reizen? Bekijk dan deze speciale regeling voor Zuid Limburg bij Arriva.
Zuid-Limburg..... een van de markantste en mooiste stukjes van Nederland, een streek met een eigen karakter. Speciaal voor u als bezoeker van dit mooie gebied is de OV-ToerPas 

Centraal gelegen in Zuid-Limburg

Camping Zuid Limburg: naast alle prachtige wandel-, en fietsroutes in de omgeving van Zuid Limburg, waarvan een aantal direct vanaf de camping beginnen, zijn er in de directe omgeving erg veel mooie dorpen en steden. Voor mensen die van een uitstapje houden is onze camping in zuid limburg: Vinkenhof Keutenberg ook een ideale plaats. Valkenburg bijvoorbeeld, met al zijn toeristische mogelijkheden, ligt vlakbij. Zelfs op wandelafstand. En steden als Maastricht, Aken en Luik, liggen op slechts enkele kilometers verder weg. Voor dagtochten met eigen auto of per bus, zijn de Eifel, de Ardennen, Luxemburg en zelfs Noord Frankrijk geliefde reisdoelen.

Wandeltochten 

Onze receptie heeft een aantal mooie wandeltochten voor u klaar liggen. Een paar beginnen zelfs vanuit onze eigen receptie. 
Wandeltochten naar Valkenburg(ca. 4 km), langs de Geul, via kasteel Schaloen(ca. 2 km) of andere mooie plekjes langs deze tocht.
De andere kant op loopt u bij ons over de bekende Kautenberg. 
Heerlijk om te eindigen op ons terras met een lekker drankje.

Fietstochten

Op onze camping in Zuid Limburg liggen heel veel fietsroutes en worden veel fietstochten georganiseerd. Sommige juist gericht op heuvellandschap, anderen weer gericht op een meer vlakke route. Veel mensen komen graag naar onze camping juist vanwege de ligging tussen de prachtige en uitdagende fietsroutes. Onze regio heeft veel fietstochten voor zowel toerfietsers als wielrenners. Kortom: een nog idealere ligging in Zuid Limburg kunt u zich niet wensen.