Kamperen in alle seizoenen

Kamperen in alle seizoenen: Camping Vinkenhof Keutenberg is bijna het hele jaar open. Elk seizoen heeft zijn eigen aantrekkingskracht.

Lente in Limburg

Het is geweldig om alle geuren van de lente te ruiken en het land weer tot leven zien komen. Hoor de vogels zingen en zie de bloemen wakker worden in ons prachtige Geuldal!

De orchidee tuin in ons omringende Gerendal vallei is erg mooi deze tijd van het jaar. De paarden en veulens uit de aangrenzende manege grazen op de weilanden die de camping omringen.

Zomer doorbrengen in het zuiden

De camping komt pas echt tot leven tijdens de zomermaanden. Een veelheid van activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen, maar als je geen zin om mee te doen, gewoon genieten van de allesomvattende vrede en rust van het platteland. Er is een professioneel animatieteam aanwezig voor bingo-avonden, karaoke-avonden en talentenjachten. Musicals, barbecues, enz. worden ook georganiseerd. En dit alles binnen het kleine gebied van de camping.

Herfst in een heuvellandschap

De rust keert nu terug. Het blad toont zijn vele kleuren. En wandelen en fietsen rond komt u langs de mooiste plekjes met hun prachtig uitzicht. En toch zijn er nog steeds warme dagen en avonden wanneer u rustig kunt zitten in een terrasje en geniet van een heerlijk stukje Limburgse vlaai (een flan dat is nergens zo goed als in Limburg).

Winter is de tijd voor kerstmarkten

Het is absoluut schitterend om tijd door te brengen in het zuidelijke deel van Limburg in de wintermaanden. Als het sneeuwt het is net alsof je in een sprookje bent. De sanitaire voorzieningen zijn verwarmd en de lange nachten geven extra sfeer. De verschillende kerst-time markten in Valkenburg, Aken, Düsseldorf en Maastricht zijn allemaal binnen handbereik, ook met het openbaar vervoer.