Kamperen Zuid Limburg, dat doet u bij Camping Vinkenhof!

Vinkenhof Valkenburg

Voordelen kamperen Zuid Limburg

Camping Vinkenhof Keutenberg heeft een schitterend aangelegd terrein in Zuid Limburg. Het is 2 ha groot en is omgeven door veel groen , heuvels en slingerende beken. Het terrein is opgedeeld in verschillende laantjes en veldjes, er zijn plaatsen met veel schaduw, half schaduw of geen schaduw. Voor gezinnen met kleinere kinderen is het ideaal om aan het speelveld te staan. Dan heeft u toezicht op de kleintjes. Perfect om te gaan kamperen Zuid Limburg. 

Wij besteden veel aandacht aan een mooie grasmat. Bij het maaien wordt het gemaaide gras opgeraapt. Hierdoor loopt u geen gras naar binnen en blijft uw kampeermiddel schoon. Om het gras te sparen is plastic in de voortent niet toegestaan. Wij adviseren doorgroeimatten te gebruiken. De meeste kampeerplaatsen zijn circa 90 tot ruim 100 m2 en zijn voorzien van electriciteit (6 Amp - 1320 watt). De Comfortplaatsen hebben 10 Amp (2300 watt), water en afvoer.

Sanitair camping

Ons sanitair is recent vernieuwd. Het heeft een luxe uitstraling en is o.a. voorzien van (vloer)verwarming.  Voor de kleintjes zijn baby-was cabines. Warm water aan de wastafels en om af te wassen is gratis. Douchen met sepcard. Komt u bij Camping vinkenhof kamperen Zuid Limburg stijl?

Type plaatsen

Omschrijving Auto Elektra Personen
Standaardplaats Kampeermiddel + 1 bijzettent op plaats ja 6/8/10 amp 2 incl.
Comfortplaats Water aan en afvoer op de plaats + kampeermiddel + 1 bijzettent op plaats ja 10 amp 2 incl.
Tentplaats Kleinere plaats voor een tent ja 6 amp 2 incl.
Shelterplaats Plaats voor trekkerstent - - 2 incl.
Camperplaats Verharde plaats, 1 bijzettent. In hoofdseizoen ook mogelijk zonder stroom - 6 of 10 amp 2 incl.

Aankomst- en vertrektijden

  • Op de datum van aankomst is uw kampeerplaats beschikbaar vanaf 12.00 uur.
  • Op de datum van vertrek is uw kampeerplaats beschikbaar tot 11.00 uur.