Jachthutten

Uniek verblijf in Valkenburg met privé sanitair

Vanaf 2021 hebben wij prachtige 6-persoons jachthutten op de camping staan waar u met het hele gezin op een unieke manier van uw vakantie kunt genieten:

De jachthut heeft het karakter van een boomhut maar staat op de grond. Deze kenmerkt zich door comfort met een gezellige sfeer en unieke uitstraling waar u zich met het hele gezin in kunt terugtrekken. Reserveer een jachthut in Valkenburg en ervaar het luxe kamperen op Camping Vinkenhof! De hutten zijn tevens per nacht te boeken, indien u op doorreis bent of een wandel- of fietstroute volgt.

De jachthut is volledig ingericht, u hoeft alleen uw koffer te pakken. De jachthutten zijn standaard voorzien van TV, en beschikken bovendien over eigen sanitair, de keuken is voorzien van een vaatwasser. 

Ook in de winter het perfecte verblijf. Door de gezellige pelletkachel zijn deze hutten heerlijk warm tijdens de koudere dagen.

Wanneer u wil slapen kan dit in één van de twee stapelbedden of op de twee-persoons boxspring met eigen terras waar u tegen de avond nog kunt genieten van de mooie zonsondergang. 

Sfeervol kamperen