Camping voor uw fietsvakantie Zuid Limburg

Fietsvakantie in Zuid Limburg: fietsen in Zuid Limburg is ronduit prachtig. Met zijn heuvels en kronkelende rivieren, de mooie dorpen en prachtige kastelen. En, niet te vergeten, de heerlijke terrasjes waar je lekker kunt uitrusten. Fietsvakantie in Zuid Limburg: Camping Vinkenhof Keutenberg is DE ideale basis om van te vertrekken, en om lekker na te genieten van een fietsvakantie Zuid Limburg. Bij de receptie vindt u een breed assortiment aan kaarten en folders van de omgeving. Tevens kunnen we u goede suggesties doen voor leuke tochten en een fietsvakantie in Zuid Limburg. 

Het gebied leent zich erg goed voor alle soorten fietsers. Bent u een tourfietser? Er zijn vele goede rustige wegen en paden. Houdt u van mountain biken? Het gebied zit vol ruige paden, heuvels en waterpartijen waar u over en doorheen kunt. Wij bevelen u speciale MTB tochten onder begeleiding aan. Deze tochten worden elke zaterdag georganiseerd door “Fietsen in Valkenburg”. Of bent u een echte racer? Probeer dan eens de Keutenberg. Deze "Kuitenbijter" uit de Amstel Gold Race, ligt pal naast onze camping.

Kortom, ieder type fietser kan hier heel goed terecht. Een perfecte locatie voor een fietsvakantie in Zuid Limburg. Wij verkopen knooppuntenkaarten en mountainbikekaarten. Bij het VVV van Valkenburg zijn zeer veel goede kaarten, routebeschrijvingen en fietsgidsen te krijgen voor fietstochten of een fietsvakantie Zuid Limburg.

Omdat er zoveel routes zijn hebben we hier slechts een paar als voorbeeld voor u neergezet.

Speciaal voor Wielrennen:

Wielrennen in Zuid Limburg, Maastricht en Valkenburg