COVID-19

COVID-19

Beste gasten,

In verband met het COVID-19, Corona-virus, zijn wij genoodzaakt enkele maatregelen te treffen om uw veiligheid en gezondheid tijdens uw bezoek aan ons te kunnen waarborgen. Wij vragen u deze in acht te nemen, zodat een ieder maximaal kan genieten van zijn/haar verblijf in deze roerige tijd.

De camping is geopend. Tot juli geldt dat het gemeenschappelijk sanitair niet geopend mag zijn. Daarom verhuren wij tot ca. 3 juli extra prive sanitair. Het aantal plaatsen dat wij met prive sanitair kunnen aanbieden is beperkt. 

Lekker uitrusten en vertoeven in de mooie Limburgse natuur. Even weg uit de sleur van thuis. Vanaf juni is ons geheel vernieuwde restaurant met terras ook weer geopend. In het Hemelvaart en Pinksterweekend is het mogelijk om maaltijden, friet, snacks, pizza af te halen.

Het verschaffen van prive sanitair is echter dusdanig duur dat wij aan onze gasten wel een bijdrage in de kosten vragen. Per plaats kost een prive douche en toilet € 10,- extra, per nacht. (douchen is zonder muntjes of kaart).  Als je de boeking accepteert en gebruik wilt maken van prive douche en toilet ben je automatisch akkoord met deze extra kosten.  

IN DE MAAND JUNI ZIJN NOG BEPERKT MOGELIJKHEDEN: VERTREKDAG 8-6 OF AANKOMSTDAG 28-6. TUSSEN 8-6 EN 28-6 IS GEEN SANITAIR MEER BESCHIKBAAR.

JE KUNT WEL BOEKEN ALS JE VOLLEDIG ZELFVOORZIENEND BENT MBT SANITAIR (OOK MET HEMELVAART EN PINKSTEREN)!

Wij verzoeken u vriendelijk om online te boeken.

Maatregelen waaraan we ons dienen te houden:

  • Blijf bij uw eigen verblijfsaccommodatie
  • De sanitairgebouwen op de camping zijn gesloten. Alleen als je zelf sanitair hebt kun je kamperen.
  • Het eetcafé blijft in ieder geval gesloten tot 28 april
  • Houd gepaste afstand van personeel en van andere gasten
  • Wij proberen de hygiëne in openbare ruimtes beter te waarborgen door extra schoonmaak

Corona Camping.PNG