Camperplaats in Valkenburg

Camperplaats in Valkenburg, Camping Vinkenhof Keutenberg beschikt over (half) verharde Camperplaatsen

Reserveer uw camperplaats in Valkenburg bij Camping Vinkenhof. Ook in het hoogseizoen kunt u met uw camper terecht op een speciale (verharde) camperplaats in Valkenburg voor kort en/of lang verblijf. De prijs voor de kortverblijfplaatsen in het hoogseizoen bedraagt € 18,00 incl. 2 personen, stroom, (excl. milieuheffing en toeristenbelasting). Deze kortverblijfplaats is een kleinere camperplaats dan de standaard of comfortplaatsen.

Reserveren van deze kortverblijfplaatsen is niet mogelijk en het verblijf op deze kortverblijfplaatsen is maximaal 2 nachten. Langer verblijven op een (verharde) camperplaats op de camping in het hoogseizoen is op dezelfde voorwaarden dan een standaard of comfortplaats. Het is wel mogelijk om te reserveren voor de reguliere camperplaatsen, niet voor de kortverblijfplaatsen. Bij reservering gelden de normale tarieven voor standaard- of comfortplaatsen!

Uiteraard is er ook een camperservicestation aanwezig. Valkenburg: Gezellige winkels, restaurants, terrasjes, de rivier de Geul en historische gebouwen typeren het straatbeeld van Valkenburg. Vanaf de rand van het centrum kunt u mooie wandel- en fietstochten maken door het Heuvelland. Reserveer nu een camperplaats in Valkenburg bij Camping Vinkenhof!