Andre Rieu Maastricht

Alweer een nieuw record voor André Rieu! De Maestro is volgend jaar maar liefst 13 keer te bewonderen op het Vrijthof in Maastricht. De nationale en internationale vraag naar tickets voor de concerten in zijn thuisstad is zo groot, dat besloten is een dertiende concert toe te voegen. Dit extra concert vindt plaats op woensdag 4 juli 2018

Op 4, 5, 6, 7, 8, 12, 13, 14, 15, 19, 20, 21 en 22 juli 2018 geeft André voor alweer het veertiende jaar op rij zijn geliefde concerten.

Andre Rieu Maastricht: al sinds jaren geeft de Maastrichtse violist / orkestleider Andre Rieu op het Vrijthof in Maastricht enkele concerten. Omdat Andre Rieu Maastrichtenaar is hebben deze concerten iets extra's. Er wordt op niets bespaard bij Andre Rieu Maastricht. Het licht en geluid is ongekend. Het Vrijthof en de aangrenzende kerken/kathedralen geven een niet te evenaren decor. 
In heel Maastricht is feest. Andre Rieu Maastricht brengt zijn bezoekers in ongekende sferen.

Vanuit Vinkenhof zorgen wij, op bestelling, voor shuttleservice naar Andre Rieu Maastricht. Elk half uur gaat er bovendien een trein naar Maastricht waarbij u binnen 12 minuten uitstapt op loopafstand van het Vrijthof. Het station van Schin op Geul is op 15 minuten loopafstand van de camping. Ook is daar volop gratis parkeergelegenheid.

Boeken van de shuttle is alleen mogelijk in combinatie met boeking van een campingplaats. Ook camperplaatsen kunnen worden gereserveerd! Geef bij de boeking aan dat u gebruik wilt maken van de shuttle (welke avond?)

BOEK NU  KOOP HIER UW TICKETS