Andre Rieu Maastricht

Andre Rieu Maastricht: al sinds jaren geeft de Maastrichtse violist / orkestleider Andre Rieu op het Vrijthof in Maastricht enkele concerten. Omdat Andre Rieu Maastrichtenaar is hebben deze concerten iets extra's. Er wordt op niets bespaard bij Andre Rieu Maastricht. Het licht en geluid is ongekend. Het Vrijthof en de aangrenzende kerken/kathedralen geven een niet te evenaren decor. 
In heel Maastricht is feest. Andre Rieu Maastricht brengt zijn bezoekers in ongekende sferen.

Vanuit Vinkenhof zorgen wij op bestelling voor shuttleservice naar Andre Rieu Maastricht. Elk half uur gaat er bovendien een trein naar Maastricht waarbij u binnen 12 minuten uitstapt op loopafstand van het Vrijthof. Het station van Schin op Geul is op 15 minuten loopafstand van de camping. Ook is daar volop gratis parkeergelegenheid.

De concertdata van Andre Rieu Maastricht 2017 zijn bekend. Te weten 6-7-8-9 en 13-14-15-16 en 21-22 juli

In 2016 heeft onze shuttleservice vele gasten naar de concerten van Andre Rieu Maastricht gebracht (en gehaald). Deze service, tegen vriendelijke prijs, wordt door de gasten enorm gewaardeerd.  Ook in 2017 zullen wij dit weer aan onze Andre Rieu Maastricht -gasten aanbieden! Boeken van de shuttle is alleen mogelijk in combinatie met boeking van een campingplaats. Ook camperplaatsen kunnen worden gereserveerd! Geef bij de boeking aan dat u gebruik wilt maken van de shuttle (welke avond?)