AmstelGoldrace

In 2018 is de AmstelGoldrace op 15 april.

De datums om te boeken zijn (tenminste) van vrijdag 13 tot zondag 15-4. De zondag mag je de hele dag nog blijven. Dat is onderdeel van het arrangement. De verharde plaatsen voor campers zijn volgeboekt. Als de weersvoorspellingen uitkomen nemen wij in de laatste week voor AGR weer campers aan op veldplaatsen. Wij hebben ook nog enkele mogelijkheden voor caravans/tenten!!

BOEK NU

De AmstelGoldrace is jaarlijks een happening op Camping Vinkenhof Keutenberg. Er zijn maar liefst 4 doorkomsten bij  Camping Vinkenhof Keutenberg. De legendarische Keutenberg ligt direct achter de camping en is vaak de scherprechter in AmstelGoldrace. Na het bedwingen van de Keutenberg is het nog slechts enkele minuten naar de finish van de AmstelGoldrace achter de Cauberg in Valkenburg.

De afstand van Camping Vinkenhof naar de start en finish van de AmstelGoldrace in Valkenburg is slechts 3 kilometer zonder tussenliggende heuvels! De AmstelGoldrace is tevens te volgen op groot scherm in het eetcafé met dolby surround geluid.

Tijdens het weekend van AmstelGold is elektrisch verwarmen niet toegestaan in voortent, caravan of camper. Wel in een tent.