Activiteiten omgeving Valkenburg

Activiteiten omgeving Valkenburg: In de directe omgeving van de camping is zeer veel te doen. Naast het rustieke wandelen, fietsen en een gezellig terrasje pakken kunt u zeer veel leuke en interessante activiteiten doen. Van lekker ontspannen in een sauna of kasteeltuinen bezoeken tot paintballen en ballonvaren. Deze activiteiten omgeving Valkenburg zijn te ervaren op zeer korte afstand.

Op deze pagina proberen we u een klein beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is voor activiteiten omgeving Valkenburg, om uw vakantie nog leuker te maken.

Voorbeelden activiteiten omgeving Valkenburg

  • U kunt bijvoorbeeld een grot bezoeken of lekker ontspannen in Thermae 2000
  • Maar ook kunt u een jeepsafari doen.
  • Voor de avonturiers onder ons; de grotten worden goed gebruikt. Zo kun je er in klimmen en abseilen, Quad rijden, paintballen een lasergame doen en nog veel meer.
  • Voor het hele gezin is er rodelen of u kunt de kabelbaan bij de Wilhelminatoren nemen.
  • Daarnaast zijn er vlakbij prachtige kastelen en kasteeltuinen te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld Kasteeltuin Oud-Valkenburg
  • Naast de camping ligt een manege daar kunt u paardrijden of met een koets de omgeving verkennen. Denk er ook eens aan om uw paard bij de manege naast de camping te stallen en bij ons op de camping te verblijven! U kunt hier zelfs uw eigen paard stallen tijdens uw vakantie
  • Op ca. 12 kilometer van de camping ligt de grootste indoorskibaan van Europa, Snowworld. Het hele jaar kunt u op echte sneeuw skiën.
  • Gaia-zoo is een van de best bezochte attracties van Nederland. Een moderne dierentuin waar de dieren alle ruimte krijgen. Deze dierentuin ligt slechts op 15 autominuten van Vinkenhof.

Er is in de directe omgeving erg veel te doen, te zien en te beleven. Er is genoeg voor maanden lang plezier en voor iedereen is wel iets te vinden. Bent u geïntereseerd in een of verschillende activiteiten omgeving Valkenburg? Neem contact met ons op wij informeren u graag! Bij onze receptie hebben we zeer veel folders die u zeker op ideeen kunnen brengen.

Dagje weg