Camping Vinkenhof-Keutenberg

André RieuVanaf 5 juli 2018

Op 5, 6, 7, 8, 12, 13, 14, 15, 19, 20, 21 en 22 juli 2018 geeft André voor alweer het veertiende jaar op rij zijn geliefde concerten.
Kaarten zijn nu te verkrijgen!

Shuttleservice bij verblijf

BBQ

BBQ met Live-muziek11 Augustus

MEER INFORMATIE

Heuvelland wandel 4-daagse9 t/m 12 augustus 2018

Deze Heuvelland wandel 4-daagse voert je door het prachtige Limburgse Heuvellandschap. De afstand van Vinkenhof naar de start en finish is slecht enkele minuten rijden.

Verblijfsinformatie

Lodges

Glamping: een luxe verblijf met de sfeer van kamperen

Meer informatie

Gezellige, rustige camping in Zuid Limburg, vlakbij Valkenburg

Camping Vinkenhof - Keutenberg te Schin op Geul is een ANWB/ADAC erkende camping, onderscheiden met 4 sterren, en ligt op een unieke plek in het prachtige landschap van Zuid Limburg. Het is omgeven door de natuurgebieden van het Gerendal, de Sousberg en de vallei van de kronkelende Geul.

De camping ligt fraai aan de voet van de legendarische Keutenberg.

Kampeerplaatsen

Meer informatie

Woodlodges & luxe lodges

Meer informatie

Camperplaatsen

Meer informatie

Huurcaravans

Meer informatie

De omgeving is een waar eldorado voor fietser en wandelaar en zeer geschikt voor gezinnen en voor senioren. Slechts enkele minuten fietsen over fietspad zonder heuvels tussen de camping en Valkenburg Centrum! Rust, ruimte, groen en natuur. Het zijn niet alleen de kenmerken van de omgeving, maar ook van Camping Vinkenhof Keutenberg zelf. We zijn ook deels geopend in de winter.

 

Nieuws van Vinkenhof Keutenberg

Mogelijkheid om je amperage te verhogen!

voltageregulator.png Vanaf 8-7-2017 bieden wij ook op de standaardplaatsen de mogelijkheid van 8 of 10 ampere in plaats van 6 ampere. Deze verhoging van het amperage kunt u als optie kiezen!! 6 ampere is standaard, 8 ampere is € 1,- extra per nacht en 10 ampere is € 2,- extra per nacht. lees verder

Tarieven Reserveren Contact