Camping Vinkenhof-Keutenberg

André RieuVanaf 5 juli 2019

Op 5, 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20 en 21 juli 2019 geeft André voor alweer het vijftiende jaar op rij zijn geliefde concerten.
Kaarten zijn nu te verkrijgen!

Shuttleservice bij verblijf

Lodges

Glamping: een luxe verblijf met de sfeer van kamperen

Meer informatie

Limburgs Mooiste

Limburgs Mooiste5 & 6 juni 2020

LEES VERDER

Vinkenhof App kopie

GRATIS WIFIVanaf 2019

Ons gehele kampeerterrein is voorzien van draadloos internet. Met uw eigen telefoon, tablet of laptop kunt u heerlijk in het zonnetje alle sociale media en het nieuws van de dag volgen.

Lees verder

Gezellige, rustige camping in Zuid Limburg, vlakbij Valkenburg

Camping Vinkenhof - Keutenberg te Schin op Geul is een ANWB/ADAC erkende camping, onderscheiden met 4 sterren. 
U
nieke ligging aan de voet van de Keutenberg en de Sousberg in nationaal park "het Gerendal". De camping ligt in een 5 sterren landschap in de natuur en bij het schilderachtige dorp Schin op Geul. Door de centrale ligging zijn steden als Maastricht (15 minuten), Valkenburg (3 kilometer zonder heuvels ), Aken (15 minuten) en Luik (20 minuten) prima bereikbaar met auto, fiets of openbaar vervoer.

De camping ligt fraai aan de voet van de legendarische Keutenberg, met 22% de steilste helling van Nederland. 

        

Woodlodges & luxe lodges

Meer informatie

Kampeerplaatsen

Meer informatie

Camperplaatsen

Meer informatie

Huurcaravans

Meer informatie

De omgeving is een waar eldorado voor fietser en wandelaar en zeer geschikt voor gezinnen en voor senioren. Slechts enkele minuten fietsen over fietspad zonder heuvels tussen de camping en Valkenburg Centrum! Rust, ruimte, groen en natuur. Het zijn niet alleen de kenmerken van de omgeving, maar ook van Camping Vinkenhof Keutenberg zelf. We zijn ook deels geopend in de winter.

            

Tarieven Reserveren Contact

Nieuws van Vinkenhof Keutenberg

last minute aanbieding luxe lodge of woodlodge!!

Woodlodge van 17 tot 19 juli voor € 80,-. (max. 4 personen). Prijs incl. eindschoonmaak en milieuheffing. excl. € 1,50 pppn toeristenbelasting en € 9,- pp voor linnenpakket.

Reserveren via de mail svp

Boeken via E-mail svp.

Gratis WIFI

Vanaf seizoen 2019 is WIFI op de gehele camping gratis. Wij beschikken over een goed netwerk. Op ca. 95% van het terrein prima bereik.

Afgelopen jaren hebben wij veel geinvesteerd in een goed WIFI netwerk. Vanaf seizoen 2019 stellen wij dit gratis ter beschikking voor al onze gasten.