Camping Vinkenhof-Keutenberg

Corona-virus

COVID-19Wij zijn geopend, bekijk de maatregelen

Brochure Camping Vinkenhof - Keutenberg

BrochureDownload gratis onze brochure!

Download 'm hier!

Eetcafé

Ons eetcafé is vernieuwd!VANAF 2020

Limburgs Mooiste

Limburgs Mooiste6 & 7 juni 2020

LEES VERDER

Gezellige, rustige camping in Zuid Limburg, vlakbij Valkenburg

Camping Vinkenhof - Keutenberg te Schin op Geul is een ANWB/ADAC erkende camping, onderscheiden met 4 sterren. 
U
nieke ligging aan de voet van de Keutenberg en de Sousberg in nationaal park "het Gerendal". De camping ligt in een 5 sterren landschap in de natuur en bij het schilderachtige dorp Schin op Geul. Door de centrale ligging zijn steden als Maastricht (15 minuten), Valkenburg (3 kilometer zonder heuvels ), Aken (15 minuten) en Luik (20 minuten) prima bereikbaar met auto, fiets of openbaar vervoer.

De camping ligt fraai aan de voet van de legendarische Keutenberg, met 22% de steilste helling van Nederland. 

Woodlodges & luxe lodges

Meer informatie

Kampeerplaatsen

Meer informatie

Camperplaatsen

Meer informatie

Huurcaravans

Meer informatie

De omgeving is een waar eldorado voor fietser en wandelaar en zeer geschikt voor gezinnen en voor senioren. Slechts enkele minuten fietsen over fietspad zonder heuvels tussen de camping en Valkenburg Centrum! Rust, ruimte, groen en natuur. Het zijn niet alleen de kenmerken van de omgeving, maar ook van Camping Vinkenhof Keutenberg zelf. We zijn ook deels geopend in de winter.

            

Tarieven Reserveren Contact

Nieuws van Vinkenhof Keutenberg

samen sterk voor het toerisme

zie de oproep van ons VVV. .

Uiteraard hopen wij dat jullie terug komen. Ondanks dat we impopulaire maatregelen noodgedwongen moeten treffen. Wij kunnen de gevolgen van corona niet alleen dragen en gelukkig krijgen wij ook veel support van gasten. Blijf gezond.

Corona virus / Covid 19

De camping is weliswaar geopend maar op last van de centrale overheid is het sanitair gesloten.

Op last van de centrale overheid is het sanitair op de camping gesloten. Je kunt alleen kamperen als je gebruik maakt van eigen sanitair. In de lodges is ook sprake van eigen sanitair. In principe is het op de camping goed toeven in de natuur, op ruime afstand van je campingburen.

Wij willen een groot dankwoord uitspreken aan het overgrote deel van onze gasten, die fantastisch omgaan met het afhandelen (annuleren of verplaatsen) van gedane boekingen. Zij helpen ons in plaats van ons te laten zitten. Ook veel dank voor de lieve en ondersteunende woorden. Wij zijn trots op onze gasten. Chapeau. Hopelijk tot gauw in betere tijden!

Gevolgen Corona en uw boeking

Beste gasten,

Helaas leven we op dit moment allemaal in zeer onzekere tijden door de uitbraak van het corona virus. Wij hopen met heel ons hart dat de gevolgen voor jullie als familie nog te overzien zijn. Laten hopen dat alle getroffen maatregelen snel werken en wij ons binnen afzienbare tijd weer in goede gezondheid kunnen ontmoeten. Wij wensen jullie veel sterkte in deze onzekere tijd.
Ook wij hebben van vele gasten hartverwarmende steunbetuigingen gekregen. Gasten die begrijpen dat het Corona virus ook voor ons overmacht is, en een enorme impact heeft op onze bedrijfsvoering. Dit is voor ons een grote steun om de gevolgen te dragen. Wij hebben hierdoor het gevoel er zeker niet alleen voor te staan.

Met betrekking tot de camping boekingen bieden wij jullie de keuze uit 3 mogelijkheden:

- U kunt gebruik maken van de boeking, echter het sanitair op de camping is gesloten. Hetkan zijn dat lokale overheid ons de camping doet sluiten. In dat geval is ook sprake van overmacht.
- U kunt de boeking annuleren op basis van de geldende voorwaarden (Recronvoorwaarden). Bij annulering tussen 1 en 2 maanden voor aankomstdatum ben je 75% van het boekingsbedrag verschuldigd, binnen 1 maand voor aankomst is dit 90%. Wij doen een dringend beroep op onze gasten om conform de voorwaarden af te handelen. Wij kunnen de gevolgen namelijk niet alleen dragen.
- U kunt de boeking verplaatsen naar een nader te bepalen andere periode in 2020. In dit geval wel de resterende betaling doen svp.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Het kan zijn dat de bedrijfsvoering hier nog verder op moet worden aangapast.

Wij willen jullie in ieder geval al heel hartelijk danken voor jullie begrip in deze en vernemen graag voor welke optie jullie kiezen.


Met vriendelijke groet,

Team camping Vinkenhof
0031-434591389
info@campingvinkenhof.nl