Camping Vinkenhof-Keutenberg

Pinkpop3-5 juni 2017

Camping Pinkpop: van 03 tot 05 juni 2017 wordt weer het grootste popfestival van Nederland gehouden in Landgraaf namelijk PINKPOP. De 48ste editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni 2017 op het festivalterrein van Megaland in Landgraaf. 

Camping plaatsen

Amstel Gold Race16 april 2017

In 2017 wordt de AmstelGoldrace in het Paasweekend gereden. De datums om te boeken zijn (tenminste) van vrijdag 14 tot Paasmaandag 17-4. Paasmaandag mag u de hele dag nog blijven. Standaard wordt voor dit combinatie weekend (AGR en Pasen) late uitcheck berekend.

Overnachten aan de route

Andre RieuVanaf 6 juli 2017

Andre Rieu Maastricht: al sinds jaren geeft de Maastrichtse violist / orkestleider Andre Rieu op het Vrijthof in Maastricht enkele concerten. Omdat Andre Rieu Maastrichtenaar is hebben deze concerten iets extra's. 

Shuttleservice bij verblijf

Heuvelland wandel 4-daagse10 t/m 13 augustus 2017

Deze Heuvelland wandel 4-daagse voert je door het prachtige Limburgse Heuvellandschap. De afstand van Vinkenhof naar de start en finish is slecht enkele minuten rijden.

Verblijfsinformatie

Gezellige, rustige camping in Zuid Limburg, vlak bij Valkenburg

Camping Vinkenhof - Keutenberg te Schin op Geul is een ANWB/ADAC erkende camping, onderscheiden met 4 sterren, en ligt op een unieke plek in het prachtige landschap van Zuid Limburg. Het is omgeven door de natuurgebieden van het Gerendal, de Sousberg en de vallei van de kronkelende Geul.

De camping ligt fraai aan de voet van de legendarische Keutenberg.

Kampeerplaatsen

Meer informatie

Woodlodges & luxe lodges

Meer informatie

Camperplaatsen

Meer informatie

Huurcaravans

Meer informatie

De omgeving is een waar eldorado voor fietser en wandelaar en zeer geschikt voor gezinnen en voor senioren. Slechts enkele minuten fietsen over fietspad zonder heuvels tussen de camping en Valkenburg Centrum! Rust, ruimte, groen en natuur. Het zijn niet alleen de kenmerken van de omgeving, maar ook van Camping Vinkenhof Keutenberg zelf. We zijn ook deels geopend in de winter.

De camping is geopend van 1 maart 2017  t/m 2 januari 2018, ivm WK Cyclocross van 1 tot 5 februari 2018 en weer vanaf 16 maart 2018.

Nieuws van Vinkenhof Keutenberg

WK Cyclocross in Valkenburg 2018

camping extra geopend tijdens WK Cyclocross in Valkenburg op 3 en 4 februari 2018 lees verder

Vanaf seizoen 2017 ook woodlodges te huur

Voor het seizoen 2017 plaatsen wij mooie woodlodges voor verhuur. Om een indruk te krijgen presenteren wij alvast enkele foto's. De lodges zijn voorzien van eigen douche en toilet! lees verder

Amstelgold en Pasen, de laatste mogelijkheden!

Alle huurcaravans en lodges zijn verhuurd. Caravan en Camperplaatsen zijn eveneens volgeboekt. Voor een tent is nog een plaats beschikbaar(incl. stroom). Voor kleine tentjes of VW busjes, zonder stroom, zijn ook nog een paar mogelijkheden. lees verder

Tarieven Reserveren Contact