Natuurcamping Zuid-Limburg

Wilt u tijdens uw vakantie genieten van een prachtige natuur en omgeving? Dan is dé natuurcamping in Zuid-Limburg, Vinkenhof wat voor u! Midden in het Limburgse heuvellandschap bevindt zich onze camping bij Valkenburg. De ideale locatie voor een actieve, maar ook een rustgevende vakantie.

Natuurcamping Zuid-Limburg Vinkenhof

Camping Vinkenhof bevindt zich midden in de mooie natuur van Zuid-Limburg. Op onze camping kunt u zowel kamperen als verblijven in een van de accommodaties. En op elke plek op de camping kunt u genieten van de natuur. Op onze natuurcamping in Zuid-Limburg vindt u verschillende kampeerplaatsen. Gaat u liever voor meer luxe? Ook dit is mogelijk! Zo vindt u op de camping sfeervolle Woodlodges voor 4 personen. Komt u met meer personen? Ga dan voor de luxe tentlodge voor 6 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Bent u toch op zoek naar een andere accommodatie op onze natuurcamping in Zuid-Limburg? 

Bekijk alle accommodaties

Kamperen

Kamperen in een schitterende omgeving en op de mooiste camping van Zuid-Limburg is altijd een goed idee. Op onze natuurcamping in Zuid-Limburg vindt u 5 verschillende kampeerplaatsen. Uiteraard is er ook een camperplaats aanwezig. Kom gezellig kamperen in Zuid-Limburg!

  • Standaardplaats- De meeste plaatsen zijn 90 tot 100m2 groot en voorzien van 6 Ampère elektriciteit. Gelegen op een prachtig grasveld kunt u genieten van de natuur in Zuid-Limburg. Komt u met kinderen? Boek dan een plaats langs het speelveld.
  • Comfortplaats- Kamperen met net wat meer comfort en ruimte. De comfort kampeerplekken bieden net wat meer voorzieningen bij uw kampeerplek. De plekken zijn voorzien van een eigen water aan- en afvoer en 10 ampère elektra.
  • Comfortplaats met privé sanitair- Kamperen met dezelfde luxe van de comfortplaats, maar dan ook nog met eigen sanitair. Op de natuurcamping in Zuid-Limburg is het mogelijk. De ruime plaatsen zijn van alle gemakken voorzien. Het privésanitair beschikt over een douche, toilet en wasbak. Heerlijk kamperen, maar met net wat meer privacy. 
  • Tentplaats- Kamperen zoals u gewend bent, gewoon in de tent. De groen gelegen tentplaatsen zorgen ervoor dat u het buitenleven echt ervaart. In alle rust geniet u hier van de groene en heuvelachtige omgeving rondom onze camping bij Valkenburg.
  • Shelterplaats- Op de natuurcamping in Zuid-Limburg zijn enkele shelterplaatsen beschikbaar. Ideaal voor als u op doortocht bent met de auto of als u op fietsvakantie bent. Rust heerlijk uit om uw reis daarna te kunnen vervolgen. 
  • Camperplaats- Komt u met de camper naar Camping Vinkenhof? Boek dan een camperplaats. Doordat de ondergrond verhard is kan u uw camper hier gemakkelijk plaatsen. De camperplaatsen beschikken over 10 ampère stroom. Daarnaast mag u ook een bijzettent opzetten. 

Boek nu

Ontdek de Zuid-Limburgse natuur

De omgeving bij onze natuurcamping in Zuid-Limburg is om uw vingers bij af te likken. Camping Vinkenhof bevindt zich aan de voet van de Keutenberg en de Sousberg. Beklim deze bergen voor een prachtig panorama over Zuid-Limburg! Vanaf Schin op Geul, waar Vinkenhof gelegen is, bent u voor u het weet bij de kastelen Genhoes en Schaloen. Heeft u hierna nog niet genoeg gezien van Zuid-Limburg? Ga naar natuurgebied het Gerendal en kom volledig tot rust. 

Natuurcamping Zuid-Limburg

Wandel- en fietstochten vanaf de camping bij Valkenburg

Wanneer u bij onze natuurcamping in Zuid-Limburg bent kunnen mooie wandel- en fietsroutes niet ontbreken. Wij hebben een aantal tochten voor u op een rij gezet die starten vanaf onze camping. Kies uw ideale route uit en geniet van Zuid-Limburg!

Wandeltochten vanaf de natuurcamping in Limburg

  • Krekelsbos [3,1km]
  • Schin op Geul & Sousberg [3,3km]
  • Gerendal [6,3km]
  • Over de bekende Keutenberg

Bent u op zoek naar meer wandelroutes vanaf de camping in Zuid-Limburg? Bekijk hier nog eens 10 wandelroutes in Zuid-Limburg.

Fietstochten

Wilt u graag langere tochten maken? Maak dan een van onze aanbevolen fietstochten. Deze fietstochten nemen u vanaf onze natuurcamping in Zuid-Limburg mee door het prachtige heuvellandschap. Ook zijn er verschillende routes gericht op vlakke wegen. Zo kunt u ook een fietstocht maken als u niet van klimmen houdt. 

Ontdek de omgeving

Gaat u liever genieten van schitterende plaatsen die bij onze natuurcamping in Zuid-Limburg liggen? Er is genoeg te beleven rondom de camping bij Valkenburg. Bezoek bijvoorbeeld deze plaats zelf! Deze plaats is al meer dan 135 jaar de toeristische trekpleister van Limburg. En dat op slechts 3 kilometer afstand van onze camping!
Iets verder weg, maar nog steeds op minder dan 25 minuten rijden van onze camping, ligt Maastricht. U kunt naar deze prachtige Middeleeuwse stad om een dagje te shoppen, maar ook zeker om te genieten van de smalle klinkerstraatjes, herenhuizen en indrukwekkende gevels. Vergeet niet om de dag af te sluiten met een Limburgse vlaai!

Eetcafé Viva La Vink

Moe en voldaan na een dag wandelen, fietsen of shoppen? Laat u bij terugkomst op onze camping bij Valkenburg in de watten leggen bij Eetcafé Viva La Vink. Geniet van een hapje en drankje en bespreek de geweldige dag die u gehad heeft. Doordat er terrasverwarming aanwezig is, is het ook in de avond aangenaam om op het terras te komen zitten.

Kom naar Camping Vinkenhof!