Natuurcamping Zuid-Limburg

Wilt u tijdens uw vakantie genieten van een prachtige natuur en omgeving? Dan is natuurcamping Vinkenhof in Zuid-Limburg wat voor u! Midden in het Limburgse heuvellandschap bevindt zich onze camping. De ideale locatie voor een actieve, maar ook een rustgevende vakantie.

Natuurcamping Vinkenhof

Camping Vinkenhof bevindt zich midden in de mooie natuur van Zuid-Limburg. Op onze camping kunt u zowel kamperen als verblijven in een van de accommodaties. En op elke plek op de camping kunt u genieten van de natuur. Op onze natuurcamping in Zuid-Limburg vindt u verschillende kampeerplaatsen. Gaat u liever voor meer luxe? Ook dit is mogelijk! Zo vindt u op de camping sfeervolle Woodlodges voor 4 personen. Komt u met meer personen? Ga dan voor de luxe tentlodge voor 6 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Bent u toch op zoek naar een andere accommodatie op onze natuurcamping in Zuid-Limburg? Bekijk hier al onze accommodaties.

Boek nu uw vakantie!

Ontdek de Zuid-Limburgse natuur

De omgeving bij onze natuurcamping in Zuid-Limburg is om je vingers bij af te likken. Camping Vinkenhof bevindt zich aan de voet van de Keutenberg en de Sousberg. Beklim deze bergen voor een prachtig panorama over Zuid-Limburg! Vanaf Schin op Geul, waar Vinkenhof gelegen is, bent u voor u het weet bij de kastelen Genhoes en Schaloen. Heeft u hierna nog niet genoeg gezien van Zuid-Limburg? Ga naar natuurgebied het Gerendal en kom volledig tot rust. 

Landschap Zuid-Limburg

Wandel- en fietstochten in Zuid-Limburg

Wanneer u bij onze natuurcamping in Zuid-Limburg bent kunnen mooie wandel- en fietsroutes niet ontbreken. Wij hebben een aantal tochten voor u op een rij gezet die starten vanaf onze camping. Kies uw ideale route uit en geniet van Zuid-Limburg!

Wandeltochten

  • Krekelsbos [3,1km]
  • Schin op Geul & Sousberg [3,3km]
  • Gerendal [6,3km]
  • Over de bekende Keutenberg

Bent u op zoek naar meer wandelroutes? Bekijk hier nog eens 10 wandelroutes in Zuid-Limburg.

Fietstochten

Wilt u graag langere tochten maken? Maak dan een van onze aanbevolen fietstochten. Deze fietstochten nemen u vanaf onze natuurcamping in Zuid-Limburg mee door het prachtige heuvellandschap. Ook zijn er verschillende routes gericht op vlakke wegen. Zo kunt u ook een fietstocht maken als u niet van klimmen houdt. 

Dagje weg in de omgeving

Gaat u liever genieten van schitterende plaatsen die bij onze natuurcamping in Zuid-Limburg liggen? Er is genoeg te beleven rondom Camping Vinkenhof. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Valkenburg. Deze plaats is al meer dan 135 jaar de toeristische trekpleister van Limburg. En dat op slechts 3 kilometer afstand van onze camping!
Iets verder weg, maar nog steeds op minder dan 25 minuten rijden van onze camping, ligt Maastricht. U kunt naar deze prachtige Middeleeuwse stad om een dagje te shoppen, maar ook zeker om te genieten van de smalle klinkerstraatjes, herenhuizen en indrukwekkende gevels. Vergeet niet om de dag af te sluiten met een Limburgse vlaai!

Eetcafé Viva La Vink

Moe en voldaan na een dag wandelen, fietsen of shoppen? Laat u bij terugkomst op onze natuurcamping in Zuid-Limburg in de watten leggen bij Eetcafé Viva La Vink. Geniet van een hapje en drankje en bespreek de geweldige dag die u gehad heeft. Doordat er terrasverwarming aanwezig is, is het ook in de avond aangenaam om op het terras te komen zitten.

Kom naar Camping Vinkenhof!