Kamperen Zuid-Limburg

Kamperen in Zuid-Limburg is een prachtige ervaring. De mooie natuur en de bijzondere geschiedenis is echt het bezoeken waard.

Waarom kamperen Zuid-Limburg?

U vraagt zich misschien af wat er zo prachtig is aan Zuid-Limburg. Behalve onze heerlijke vlaaien hebben we een prachtig heuvelachtige natuur die het bezoeken wel waard is. Camping Vinkenhof ligt vlakbij Valkenburg en Maastricht. Deze steden zorgen voor leuke uitjes als u een dagje van de camping wilt.

De camping in Schin op Geul heeft een prachtige locatie middenin Zuid-Limburg. Kamperen Zuid-Limburg komt hier echt tot leven, doordat u een prachtige natuur in de achtertuin heeft liggen. U kunt hier genieten van comfort, echt kamperen of natuurlijk Glamperen. Wij hebben voor iedere vakantieganger een leuke accommodatie of kampeerplaats.

Luxe kamperen in Zuid-Limburg

Naast onze gewone kampeerplaatsen hebben wij voor de liefhebber heel veel luxe mogelijkheden beschikbaar. Zo zijn er comfortplaatsen met privé sanitair, hier kunt u heerlijk en veilig vertoeven tijdens uw vakantie. U heeft geen last van eventuele rijen voor uw favoriete douchehokje of het meeslepen van uw toiletspullen naar de douche, want u kunt uw spullen gewoon laten staan!

Voor de gezinnen die echt behoefte hebben aan luxe is er een Jachthut beschikbaar. Hier zit een pelletkachel en een vaatwasser in, zo bent u van alle gemakken voorzien. Geniet van luxe en gezelligheid in één!

Heeft u toch liever het tent gevoel? Kies dan voor een Glampingtent of een Luxe Lodge! Je hoort de vogels door het tentdoek en hebt het gevoel van een vakantie in een ruime tent. Daarnaast heb je een eigen televisie en een groot terras met picknicktafel en een luxe lounge set. Geniet van alle gemakken tijdens jouw vakantie in een luxe accommodatie op onze camping in Zuid-Limburg.

Kom kamperen Zuid-Limburg!

Kamperen Zuid-Limburg

Ontdek waarom kamperen in Zuid-Limburg een succes is!

De prachtige natuur van Zuid-Limburg is haar eigen trekpleister. U kunt hier prachtig wandelen en fietsen in de mooie omgeving. U kunt prachtig wandelen naar kastelen, over bijzondere paden en mooie heuvels voor een prachtig uitzicht. Bij onze receptie hebben wij prachtige wandeltochten voor u klaarliggen. Geniet van de mooie mogelijkheden van onze camping.

Als u kampeert in Zuid-Limburg moet u natuurlijk ook een fietstocht maken. Heeft u geen fiets mee op vakantie? Dat is geen probleem, want in de omgeving zijn genoeg fietsenverhuur bedrijven. Vraag bij de receptie even naar meer informatie, dan helpen we u daar graag verder.

U kunt prachtig fietsen rondom Schin op Geul. Vanaf onze camping zijn een aantal prachtige routes te fietsen, we raden u dan ook aan een van de fietstochtente rijden. Er zijn echte kuitenbijters bij voor de uitdagende fietser, maar er zijn ook leuke tochten langs biologische boeren, tochten langs prachtige kastelen in Zuid-Limburg en natuurlijk een tocht die echt onze omgeving weet te laten zien. Bekijk welke tocht past bij uw vakantie!

Natuurlijk moet u ook een stad hebben bezocht tijdens uw vakantie. Zoals we eerder al noemde is Valkenburg in alle seizoenen een prachtige stad om te bezoeken. Ga met de kinderen van de rodelbaal of verwen jezelf met een dagje naar de Thermae 2000. Als je vlakbij de camping bij Valkenburg aan het kamperen bent kan een tripje naar de grotten niet missen. Geniet van de prachtige fluweelgrotten of bezoek het kasteel! Er is in Valkenburg genoeg te beleven!

Op pad met de kids

Ook voor de kinderen is kamperen Zuid-Limburg absoluut niet saai. Bezoek bijvoorbeeld het avonturenpark Valdeludo, hier kunt u zich echt de hele dag vermaken! Ook de steenkolenmijn of het sprookjesbos zijn leuke trekpleisters in de omgeving van Zuid-Limburg. De vakantie kan niet afgesloten worden zonder een dagje naar het Subtropische zwembad Mosaqua te gaan!

Ziet u kamperen Zuid-Limburg helemaal zitten?

Boek nu!