Kamperen Zuid-Limburg

Kamperen in Zuid-Limburg is een prachtige ervaring. De mooie natuur en de bijzondere geschiedenis is echt het bezoeken waard tijdens uw verblijf op de camping bij Valkenburg.

Waarom kamperen in Zuid-Limburg?

U vraagt zich misschien af wat er zo prachtig is aan kamperen in Zuid-Limburg. Behalve onze heerlijke vlaaien hebben we een prachtig heuvelachtige natuur die het bezoeken waard is. Camping Vinkenhof ligt vlakbij Valkenburg en Maastricht. Deze steden zorgen voor leuke uitjes als u een dagje van de camping wilt.

De camping in Schin op Geul heeft een prachtige locatie middenin Zuid-Limburg. Kamperen in Zuid-Limburg komt hier echt tot leven, doordat u een prachtige natuur in de achtertuin heeft liggen. U kunt hier genieten van comfort, echt kamperen of natuurlijk Glamperen. Wij hebben voor iedere vakantieganger een leuke accommodatie of kampeerplaats.

Boek hier uw verblijf

Luxe kampeerplaatsen in Zuid-Limburg

Naast onze gewone kampeerplaatsenhebben wij voor de liefhebber heel veel luxe mogelijkheden beschikbaar. Zo zijn er comfortplaatsen met privé sanitair, hier kunt u heerlijk en veilig vertoeven wanneer u gaat kamperen in Zuid-Limburg. U heeft geen last van eventuele rijen voor uw favoriete douchehokje of het meeslepen van uw toiletspullen naar de douche, want u kunt uw spullen gewoon laten staan! Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra tot 10 ampère. De comfortplaatsen beschikken daarnaast ook over een water aan- en afvoer. Dat is genieten op de camping in Zuid-Limburg met uw eigen privé sanitair!

Ruime keuze uit accommodaties

Voor de gezinnen die echt behoefte hebben aan luxe is er een ruim aanbod aan accommodatiesop Camping Vinkenhof. Zo kunt u bijvoorbeeld uniek verblijven in een Trekkershut voor 5 personen. Hier zit een pelletkachel en een vaatwasser in, zo bent u van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft u genoeg privacy dankzij uw eigen badkamer. Geniet van luxe en gezelligheid in één op onze camping bij Valkenburg!

Heeft u toch liever het glamping gevoel? Kies dan voor één van de luxe Woodlodges voor 4 personen of Tentlodges voor 5 of 6 personen! Je hoort de vogels door het tentdoek en hebt het gevoel van een vakantie in een ruime tent. Natuurlijk heeft u de beschikking over een eigen badkamer (behalve in de Woodlodge M). Daarnaast heeft u een eigen televisie en een groot terras met picknicktafel en een luxe lounge set. Geniet van alle gemakken tijdens uw vakantie in een luxe accommodatie op onze camping in Zuid-Limburg.

Vanaf april 2023 is het ook mogelijk om een prachtige Engelse Herdershutte boeken op onze camping in Zuid-Limburg. Deze accommodatie is geschikt voor 2 personen. Lekker knus dus! Geniet van alle privacy met uw eigen slaapkamer en badkamer.

Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg!

Kamperen Zuid-Limburg

Ontdek de prachtige omgeving!

Dankzij de ligging aan de Keutenberg is camping Vinkenhof, de natuurcamping in Zuid-Limburg, haar eigen trekpleister. U kunt hier prachtig wandelen en fietsen in de mooie omgeving. U kunt prachtig wandelen naar kastelen, over bijzondere paden en mooie heuvels voor een prachtig uitzicht. Bij onze receptie hebben wij prachtige wandeltochten voor u klaarliggen. Geniet van de mooie mogelijkheden van onze camping.

Als u kampeert op de camping in Zuid-Limburg moet u natuurlijk ook een fietstocht maken. Heeft u geen fiets mee op vakantie? Dat is geen probleem, want in de omgeving zijn genoeg fietsenverhuur bedrijven. Vraag bij de receptie even naar meer informatie, dan helpen we u daar graag verder.

U kunt prachtig fietsen rondom onze camping in Schin op Geul. Vanaf onze camping zijn een aantal prachtige routes te fietsen, we raden u dan ook aan een van de fietstochtente rijden. Er zijn echte kuitenbijters bij voor de uitdagende fietser, maar er zijn ook leuke tochten langs biologische boeren, tochten langs prachtige kastelen in Zuid-Limburg en natuurlijk een tocht die echt onze omgeving weet te laten zien. Bekijk welke tocht past bij uw vakantie!

Valkenburg is om de hoek van de natuurcamping in Limburg

Natuurlijk moet u ook een stad hebben bezocht tijdens uw vakantie. Zoals we eerder al noemde ligt onze camping bij Valkenburg. Deze plaats is in alle seizoenen een prachtige stad om te bezoeken. Ga met de kinderen van de rodelbaal of verwen jezelf met een dagje naar de Thermae 2000. Als je vlakbij de camping bij Valkenburg aan het kamperen in Zuid-Limburg bent kan een tripje naar de grotten niet missen. Geniet van de prachtige fluweelgrotten of bezoek het kasteel! Er is in Valkenburg genoeg te beleven!

Op pad met de kids

Ook voor de kinderen is de omgeving van onze camping in Zuid-Limburg absoluut niet saai. Bezoek bijvoorbeeld het Avonturenpark Valdeludo. Hier kunen de kinderen zich echt de hele dag vermaken met klimmen, klauteren en spelen in de speelrivier. Er zijn veel attracties en er kan zelfs gelasergamet worden! Ook de steenkolenmijn of het sprookjesbos zijn leuke trekpleisters in de omgeving van Zuid-Limburg. De vakantie kan niet afgesloten worden zonder een dagje naar het Subtropische zwembad Mosaqua te gaan!

Ziet u onze camping bij Valkenburg, Zuid-Limburg, helemaal zitten?

Boek nu!