Luxe kamperen op onze camping in Zuid-Limburg met privé sanitair

Voor veel mensen staat een vakantie gelijk aan kamperen. Overnachten onder de sterrenhemel en in de ochtend ontwaken midden in de natuur. Op een gezellige camping beleeft u een heerlijke kampeervakantie. Toch heeft u misschien niet altijd zin om met de toilettas onder de arm te douchen of om in de rij te staan voor de wc. Dan is een kampeerplek met eigen sanitair iets voor u! Op onze camping in Zuid-Limburg met privé sanitair ervaart u het luxe kamperen.

Camping in Zuid-Limburg met privé sanitair

Kom kamperen met de comfort van thuis op onze camping in Zuid-Limburg met privé sanitair. Naast uw ruime kampeerplaats vindt u een eigen sanitair gebouw met toilet en douche waar u alleen gebruik van maakt. Ideaal wanneer u graag kampeert, maar wel de luxe en comfort van een vakantiehuisje wilt ervaren. Ervaar het kamperen in de prachtige natuur van Limburg zonder de ongemakken van kamperen.

Kampeerplaats met privé sanitair boeken

Kamperen in Limburg

Op Camping Vinkenhof kampeert u midden in het groene Limburgse heuvellandschap. Overal waar u kijkt, geniet u van een prachtige omgeving. Op de ruime kampeerplaatsen geniet u van de groene omgeving. Geniet hier van de gemoedelijke levensstijl en de gastvrijheid uit het zuiden. Kom gezellig kamperen op onze camping in Zuid Limburg met privé sanitair of zonder sanitair. Kies zelf een plekje uit, bijvoorbeeld een schaduwplek of een juist een zonnige plek langs het speelveld. De keuze is aan u!

Camping met zwembad

Voor veel mensen begint de vakantie pas bij een sprong in het water. Op onze camping met zwembad beleeft u volop waterpret tijdens uw vakantie op onze camping in Zuid-Limburg met privé sanitair. Het zwembad is verwarmd waardoor het ook bij minder zonnig weer erg lekker is. Kinderen kunnen heerlijk spelen in het zwembad van 26 graden. Ook vermaken kinderen zich met het animatieteam, de speeltuin met kabelbaan of op de sportvelden met volleybalnet. Kortom, genoeg te doen!

Camping Zuid Limburg privé sanitair

Natuurcamping Zuid-Limburg

De omgeving van Camping Vinkenhof is perfect voor natuurliefhebbers. De Camping ligt in Schin op Geul. Een schilderachtig dorpje midden in de natuur van Limburg. Gelegen in nationaal park het Gerendal en aan de voet van de Keutenberg en de Sousberg. De glooiende heuvels en dalen lenen zich voor prachtige wandel- en fietstochten in de omgeving. Onze receptie adviseert u graag over het wandel- en fiets netwerk van Limburg.

Camping bij Valkenburg

Niet alleen natuurliefhebbers beleven een heerlijke vakantie in Zuid-Limburg. De camping ligt vlakbij bruisende steden als Maastricht en Valkenburg. Gezellig een dagje winkelen, lekker uit eten of ronddwalen tussen historische gebouwen. Dat doet u tijdens een dagje Valkenburg vanuit Camping Vinkenhof. In deze sfeervolle stad vindt u veel verschillende uitstapjes zoals het Sprookjesbos, de Fluweelgrotten of de Rodelbaan. En wat dacht u van de gezellige kerstmarkten in de winter? Onze camping ligt ook in de buurt van Maastricht.

Omgeving ontdekken