Camping Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is een prachtige plek om vakantie te vieren. U kunt in deze provincie terecht voor rust, maar ook voor veel activiteiten. Bezoek de prachtige steden of ontdek het Limburgse Heuvelland. Wanneer u naar een camping in Zuid-Limburg gaat weet u zeker dat u zich geen moment verveelt.

Ontdek onze camping in Zuid-Limburg

Onze camping, gelegen in Zuid-Limburg, bevindt zich aan de voet van de Keutenberg en de Sousberg. Camping Vinkenhof is de perfecte uitvalsbasis voor wandel-en fietstochten. Voor zowel volwassenen als kinderen is er genoeg te beleven op de camping. Zo kunt u plaatsen zoals Valkenburg en Maastricht bezoeken. Deze liggen om de hoek van Camping Vinkenhof. De kinderen kunnen zich op de camping vermaken in het zwembad of in de speeltuin.

Boek nu uw camping in Zuid-Limburg

Faciliteiten Camping Vinkenhof

Camping Vinkenhof beschikt over verschillende faciliteiten. Zo is er bij de camping een zwembad aanwezig om heerlijk af te koelen. Geniet na het zwemmen van heerlijke Limburgse producten en kom gezellig naar Eetcafé Viva La Vink. Voor de kinderen is er een recreatieteam en een speeltuin aanwezig. Handig om te weten: Op Camping Vinkenhof is ook een laadpaal voor uw elektrische auto.

Bekijk hier alle faciliteiten van Camping Vinkenhof.

Accommodaties

Op onze camping in Zuid-Limburg hebben wij de beschikking over verschillende accommodaties. Zo kunt u komen kamperen. Wij hebben standaardplaatsen, comfortplaatsen en comfortplaatsen met privésanitair. Heeft u liever wat meer luxe? Boek onze lodges voor 4, 5 of 6 personen.

Omgeving

Camping Vinkenhof in Zuid-Limburg is gelegen in een schitterende omgeving. De omgeving is ideaal voor mooie wandeltochten. Onze receptie heeft verschillende wandelroutes voor u uitgezet:

  • Krekelbos (3,1 km)
  • Schin op Geul & Sousberg (3,3 km)
  • Gerendal (6 km)

Maakt u liever een fietstocht? Ook hiervoor hebben wij verschillende opties:

  • Naar het Geuldal en het Bovenste Bos (43 km)
  • Naar de Limburgse kastelen en bergen (64 km)
  • De biologische fietsroute bij Gulpen (66 km)

Uitjes in de omgeving

In de omgeving van onze camping in Zuid-Limburg zijn veel uitjes te doen voor zowel jong als oud. Bezoek bijvoorbeeld het Drielandenpunt. Op dit punt komen de grenzen van België, Nederland en Duitsland samen. Tevens is het Drielandenpunt met zijn 323 meter het hoogste punt van Nederland. Bent u op zoek naar meer historie? Bezoek Kasteel Hoensbroek of de Kasteelruïne & Fluweelengrot in Valkenburg.

Boek uw camping in Zuid-Limburg vandaag nog.