Camping in Schin op Geul

Kom genieten op de camping in Schin op Geul en ontdek de rust en gezelligheid van Zuid-Limburg. U kunt hier heerlijk tot rust komen in de mooie omgeving tijdens het kamperen in Zuid-Limburg.

Tips in Schin op Geul

 1. Wandelen in Sousberg

Deze stad ligt echt in een prachtig gebied, zo is Sousberg in onze achtertuin! Hier kunt u heerlijk wandelen door de prachtige heuvelachtige natuur van Schin op Geul. Ontdek de bijzondere wandelpaden vlakbij onze camping bij Valkenburg.

2. Kasteel Genhoes

Dit imposante kasteel staat op de rand van Schin op Geul. Het kasteel dateert uit de 16e eeuw en de toren is een echte blikvanger. We raden zeker aan om hier even langs te gaan, want het is een bijzonder kasteel. Voor de geschiedenis van dit kasteel kunt u hier klikken.

3. Pak de fiets

Als laatst raden we toch vooral aan om de fiets te pakken en er lekker op uit te gaan. U kunt hier in de omgeving prachtig fietsen. Bekijk bijvoorbeeld eens deze fietstochten die we voor u hebben uitgezocht.

Kom kamperen op camping Schin op Geul!

Voor de echte kampeerders hebben wij de standaardplaatsen. Hier kunt u kamperen op een mooie grasmat die goed onderhouden wordt. De plaatsen zijn bijna allemaal rond de 90 m² tot 100 m² en u kunt er een bijzettent plaatsen voor als uw kinderen mee op vakantie zijn. Voor de kampeerders met jonge kinderen raden wij een mooie plaats bij het speelveld aan. Dan kunt u vanuit uw tent de kinderen in de gaten houden. Geniet van het prachtige heuvellandschap op de natuurcamping in Zuid-Limburg.

Houdt u toch van iets meer comfort tijdens uw vakantie op onze camping bij Valkenburg? De comfortplaatsen hebben een eigen water aan- en afvoer en een stroomtoevoer van 10 ampère. Ook hier kunt u met kinderen een plaatsje bij de speeltuin boeken.

Kampeerplaats met eigen sanitair

U kunt ook kiezen voor een comfortplaats met een eigen sanitair, dan hoeft u nooit ver te lopen en kunt u uw toiletspullen gewoon in de douche laten staan. Dat is pas echt luxe kamperen.

Als u op doorreis bent is onze in camping Schin op Geul ook een goede oplossing voor u, want onze shelterplaatsen zijn gemakkelijk voor de simpele reiziger. U zet uw tentje neer en u bent klaar om te overnachten of om de plaats Schin op Geul te ontdekken.

Boek nu

camping schin op geul

Heeft u liever luxe?

We hebben prachtige glamping tenten beschikbaar voor een unieke ervaring op onze camping bij Valkenburg. Het terras is deels overdekt en er is zelfs een televisie in de woodlodge! Bent u benieuwd naar een vakantie in de Woodlodge? Bekijk de vlog van twee van onze gasten hier.

Daarnaast hebben we nog vele andere leuke mogelijkheden als u zelf bijvoorbeeld geen tent heeft, maar wel graag naar de camping wil. Bekijk bijvoorbeeld een van onze Luxe lodges, de jachthut of de huurcaravan. Wij hebben voor iedereen wel een leuke accommodatie die past bij uw behoeften! De jachthut heeft zelfs een vaatwasser. Dat is echt luxe.

Een campingdagje

U kunt ook een dagje heerlijk vertoeven op de camping! Zo hebben we een heerlijk verwarmd zwembad waar jong en oud heerlijk kunnen zwemmen! Voor de kinderen hebben we een enthousiast recreatieteam in de zomervakantie. Deze toppers maken er iedere zomer weer een echt feest van.

Voor de actievelingen onder ons hebben we sportvelden en een tafeltennistafel, een sjoelbak en een joe de boules baan. Ook hebben we een spannend touw/klimparcours op de camping in Schin op Geul.

Eetcafe Viava La Vink

U kunt uw dag heerlijk afsluiten in het eetcafé Viva La Vink. We hebben hier een lekkere dinerkaart met gerechten die variëren van Kogelbiefstuk tot Lasagne tot Fish & Chips, zo heeft iedereen een heerlijke maaltijd. Ons aanbod verandert soms wel, dus bekijk hieronze kaart. U kunt in het hoogseizoen ook heerlijk borrelen tot 23:00 op onze camping bij Valkenburg. Daar hoeft u de plaats zelf niet voor in te gaan!

Ziet u een vakantie bij camping Schin op Geul wel zitten?

Boek nu uw vakantie!