Camperplaats Zuid-Limburg

Bent u op zoek naar een camperplaats Zuid-Limburg tijdens uw vakantie? Kom een paar dagen genieten op camping Vinkenhof. Ontdek de rust, de gezelligheid en natuurlijk de prachtige natuur van Zuid-Limburg.

Boek uw camperplaats Zuid-Limburg

Natuurlijk is het belangrijk dat u een goede plaats heeft voor uw camper. Daarom hebben wij speciaal voor onze campergasten verharde plaatsen aangelegd. Zo staat uw camper altijd veilig en stevig én is het voor u natuurlijk makkelijker om uw camper waterpas neer te zetten.

Uw plaats beschikt u over 10 ampère stroom. Het is toegestaan om één bijzettent te plaatsen, dus als u behoefte heeft aan extra opbergruimte of u heeft uw kinderen mee en die willen overnachten in een eigen tent, dan is dat altijd mogelijk!

Boek nu!

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair als u daar de voorkeur aan geeft! Geniet van luxe naast uw camper.

Genieten op de camping

Daarnaast snappen we het natuurlijk ook als u behoefte heeft aan een dagje rust op de camperplaats Zuid-Limburg. Geniet van alles wat de camping u te bieden heeft!

Deze camping in Schin op Geul heeft een verwarmd zwembad (26 graden). Geniet van een heerlijke ochtendduik óf juist om af te koelen tijdens een warme zomerdag.

Als u kinderen heeft kunnen ze ook naar onze gezellige animatie activiteiten. Maak kennis met de Eendenclub en ontmoet Otto, Elle en Izzy. Samen maken die er altijd weer een groot feest van! In onze app kunt u altijd het gehele programma bekijken.

Bij Eetcafé Viva La Vink kunt u heerlijk borrelen met een stevige lunch of een heerlijke bittergarnituur voor bij het speciaal biertje. Ook kunt u hier heerlijk dineren met een drie gangen menu van bijvoorbeeld een heerlijk broodplankje, een lekkere biefstuk en een dessert van ‘De ijsbaas’. Zo sluit u een heerlijke camping dag goed af!

Camperplaats Zuid-Limburg

Boek nu!

Camperplaats Zuid-Limburg

De leukste uitjes in de omgeving

U bent er misschien maar een paar dagen, dus wij hebben de uitjes die u eigenlijk gedaan moet hebben even op een rijtje gezet!

1.     Fietsen door de prachtige omgeving

De mooiste uitzichtpunten kunt u zien op de fiets, zo kunt u de camper een dagje veilig op de camping laten staan. Bekijk hier de mooiste tochten en kies welke fietstocht echt bij u past. Bent u benieuwd naar de kastelen, de kuitenbijters of misschien wel de biologische fietsroute langs allemaal biologische boerderijen? Kies de fietstocht die past bij uw mogelijkheden en wensen, veel plezier!

2.     Ontdek Valkenburg

De gezellige winkelstad, de mooie gebouwen en de rijke geschiedenis. In Valkenburg moet u geweest zijn. Op drie kilometer van de camping vindt u deze mooie stad, dus als u van een wandeling houdt kunt u zo naar de stad wandelen.

Wij raden aan in Valkenburg de grotten te bezoeken, dit is een bijzonder uitje in Nederland, omdat grotten alleen voorkomen in Zuid-Limburg. Daarnaast is de kasteelruïne ook zeer imposant om te zien. Deze prachtige stad is in de zomer de ideale stad om te bezoeken.

Daarnaast raden wij ook aan als u kinderen heeft om in de rodelbaan te stappen. Rij heel hard naar beneden en laat uzelf vervolgens weer naar boven trekken door de automatische lift! Zeker een aanrader. Daarnaast kunt u ook in de kabelbaan stappen om te genieten van een prachtig uitzicht. In Valkenburg kunt u zeker wel een dag vertoeven!

3.     Bezoek Maastricht

Als je gekozen hebt voor een camperplaats Zuid-Limburg, dan kan een bezoekje aan Maastricht ook echt niet missen. Pak de fiets en rijd naar deze grote stad. U kunt hier heerlijk shoppen en wandelen door de prachtige straatjes van de oude binnenstad. Wandel door het mooie stadspark of kies voor een tour door de stad. Door een tour te nemen komt u achter de geschiedenis van Maastricht!

Als u van lezen houdt kunt u de bibliotheek in de oude Dominicanenkerk niet overslaan. Dit unieke imposante gebouw is dan ook niet voor niets een echte aanrader in de omgeving!

Wil u ook genieten op een camperplaats in Zuid-Limburg? Boek een heerlijke vakantie naar het zuiden van Nederland! 

Camperplaats Zuid-Limburg boeken!