Zorgeloos uw vakantie boeken

Annuleringsverzekering

U heeft een heerlijke vakantie gepland. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege uw vakantie terug naar huis moet door bijvoorbeeld door een ernstige ziekte (dus ook als door het CORONA virus als u of een van de reisgenoten hier door ziek is geworden. Voorwaarde is wel dat u op advies van een arts annuleert). Zonder verklaring van de arts dat er spake is van ziekte is geen dekking voor de gevolgen van Corona. Een annuleringsverzekering van RecreatieVerzekeringen.nl is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.

Meer verzekerd dan u denkt

Veel mensen weten niet dat ook bij zwangerschap, nieuwe baan of scheiding beroep gedaan kan worden op annuleringsverzekering, maar associëren een annuleringsverzekering alleen met ziekte of overlijden.

 
Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen
  • Ook voor lastminuteboekingen 
  • Ook voor als u de vakantie moet afbreken
  • Een annuleringsverzekering is niet alleen voor ziekte of overlijden
 
Belangrijk!
 
Voor een optimale dekking van uw annuleringsverzekering, is het belangrijk dat u deze afsluit binnen 7 dagen na boeken van de vakantie (zie ook artikel 9.2.5. van de polisvoorwaarden).
 
Wanneer u een annuleringsverzekering wenst af te sluiten kunt u dit aangeven tijdens het maken van de online reservering.