Ga direct naar:

Camping Vinkenhof Keutenberg

Een gezellige, rustige camping in Zuid Limburg, vlak bij Valkenburg.
Zeer geschikt voor gezinnen en voor senioren.

Camping Vinkenhof - Keutenberg te Schin op Geul gemeente Valkenburg is een ANWB/ADAC erkende camping, onderscheiden met 3,5 ster, en ligt op een unieke plek in het prachtige landschap van Zuid Limburg.

Het is omgeven door de natuurgebieden van het Gerendal, de Sousberg en de vallei van de kronkelende Geul. De camping ligt fraai aan de voet van de legendarische Keutenberg. Een waar eldorado voor fietser en wandelaar. Slechts enkele minuten fietsen over fietspad zonder heuvels tussen de camping en Valkenburg Centrum!

Rust, ruimte, groen en natuur. Het zijn niet alleen de kenmerken van de omgeving, maar ook van Camping Vinkenhof Keutenberg zelf. We zijn ook deels geopend in de winter.
De camping is geopend van 1 maart 2016 t/m 2 januari 2017 en weer vanaf 1 maart 2017.Bekijk deze film om een goede indruk te krijgen van Vinkenhof Keutenberg:

Nieuws

Vanaf seizoen 2017 ook woodlodges te huur

Voor het seizoen 2017 plaatsen wij mooie woodlodges voor verhuur. Om een indruk te krijgen presenteren wij alvast enkele foto's. De lodges zijn voorzien van eigen douche en toilet! lees verder

Amstelgold/Pasen!!! De laatste mogelijkheden!!

Alle huurcaravans en lodges zijn verhuurd. Door annulering is nog 1 caravanplaats beschikbaar. Camperplaatsen zijn eveneens volgeboekt. Voor een tent is nog een plaats beschikbaar(incl. stroom). Voor kleine tentjes of VW busjes, zonder stroom, zijn ook nog een paar mogelijkheden. lees verder