Ga direct naar:

Camping Vinkenhof Keutenberg

Een gezellige, rustige camping.
Zeer geschikt voor gezinnen en voor senioren.

Camping Vinkenhof - Keutenberg te Schin op Geul gemeente Valkenburg is een ANWB/ADAC erkende camping, onderscheiden met 3 1/2 ster,en ligt op een unieke plek in het prachtige landschap van Zuid Limburg.

Het is omgeven door de natuurgebieden van het Gerendal, de Sousberg en de vallei van de kronkelende Geul. De camping ligt fraai aan de voet van de legendarische Keutenberg. Een waar eldorado voor fietser en wandelaar. Slechts enkele minuten fietsen over fietspad zonder heuvels tussen de camping en Valkenburg Centrum!

Rust, ruimte, groen en natuur. Het zijn niet alleen de kenmerken van de omgeving, maar ook van Camping Vinkenhof Keutenberg zelf. We zijn ook deels geopend in de winter.

De camping is geopend van 1 maart 2016 t/m 2 januari 2017 en weer vanaf 1 maart 2017.

Nieuws

Gratis weekend in een van de nieuwe lodges

Via de facebook Like en Deel actie is Moniek de Vaan uit Heusden winnaar geworden van een heerlijk weekend in een van onze nieuwe lodges. Van harte gefeliciteerd en alvast een fijn weekend toegewenst namens het team van Vinkenhof Keutenberg. lees verder

Innovatieprijs VVV Limburg

Met de nieuwe lodges hebben wij een mooie 2e prijs in ontvangst mogen nemen van VVV Zuid Limburg. Dit in het kader van de innovatieprijs welke het VVV jaarlijks uitreikt voor initiatieven op recreatief gebied. lees verder

ACSI / Best Deal / ANWB Keycard

Vanaf 16 mei zijn de kortingskaarten weer geldig!!! lees verder