Ga direct naar:

Camping Vinkenhof Keutenberg

Een gezellige, rustige camping in Zuid Limburg, vlak bij Valkenburg.
Zeer geschikt voor gezinnen en voor senioren.

Camping Vinkenhof - Keutenberg te Schin op Geul gemeente Valkenburg is een ANWB/ADAC erkende camping, onderscheiden met 3,5 ster, en ligt op een unieke plek in het prachtige landschap van Zuid Limburg.

Het is omgeven door de natuurgebieden van het Gerendal, de Sousberg en de vallei van de kronkelende Geul. De camping ligt fraai aan de voet van de legendarische Keutenberg. Een waar eldorado voor fietser en wandelaar. Slechts enkele minuten fietsen over fietspad zonder heuvels tussen de camping en Valkenburg Centrum!

Rust, ruimte, groen en natuur. Het zijn niet alleen de kenmerken van de omgeving, maar ook van Camping Vinkenhof Keutenberg zelf. We zijn ook deels geopend in de winter.
De camping is geopend van 1 maart 2016 t/m 2 januari 2017 en weer vanaf 1 maart 2017.Musical Eendenclub camping Vinkenhof in Zuid limburg

Nieuws

AED aanwezig

AED aanwezig bij het hoofdgebouw lees verder

Nog caravan of lodge te huur!!!

Het wordt mooi weer!! Van 24-8 tot 27-8 is nog een lodge beschikbaar. Speciale prijs € 180,- (excl. toeristenbelasting en eindschoonmaak). Wees er snel bij !! Nu ook weer een caravan vrij om te huren!! lees verder