Ga direct naar:

Camping Vinkenhof Keutenberg

Een gezellige, rustige camping.
Zeer geschikt voor gezinnen en voor senioren.

Camping Vinkenhof - Keutenberg te Schin op Geul gemeente Valkenburg is een ANWB/ADAC erkende camping, onderscheiden met 3 1/2 ster,en ligt op een unieke plek in het prachtige landschap van Zuid Limburg.

Het is omgeven door de natuurgebieden van het Gerendal, de Sousberg en de vallei van de kronkelende Geul. De camping ligt fraai aan de voet van de legendarische Keutenberg. Een waar eldorado voor fietser en wandelaar.

Rust, ruimte, groen en natuur. Het zijn niet alleen de kenmerken van de omgeving, maar ook van Camping Vinkenhof Keutenberg zelf. We zijn ook deels geopend in de winter.

De camping is geopend van 7 maart 2014 t/m 4 januari 2015 en weer vanaf 1 maart 2015.

Kijk op onze Facebook pagina voor alle actuele ontwikkelingen op de camping

Kijk op de Facebook pagina van Viva La Vink voor informatie over het eetcafé

Voor informatie over het atelier zie Facebook pagina van ut Biezjoe'ke

Nieuws

ACSI / Best Deal / ANWB Keycard

Vanaf 21 augustus zijn de kortingskaarten weer geldig!!! lees verder

Erkenning ANWB / ADAC

De beoordeling van de camping is gestegen van 3 sterren naar 3,5 ster. Wij zijn trots op deze promotie. Het is de erkenning dat onze kleinere camping veel te bieden heeft. lees verder

WIFI geheel vernieuwd!!!!

Het internet gebruik is de laatste jaren erg toegenomen. Om aan deze wensen te kunnen voldoen hebben wij een volledig nieuwe Wifi. In de praktijk bleek een bepaald gebied op de camping toch nog matig ontvangst te hebben. Daar is nu een extra zendmast geplaatst waardoor dat probleem is opgelost. Tevens is de snelheid aangepast aan modern gebruik. U betaalt wel nog een gering bedrag voor het gebruik. Vanaf € 0,40 per uur effectief internetgebruik. Als je niet bent verbonden loopt de tijd niet door en blijft deze op uw gekochte tegoed staan voor de volgende keer internetgebruik.
Omdat WIFI erg belangrijk is geworden krijgt dit van ons veel aandacht. Het blijft echter een draadloos signaal dat ook beïnvloed wordt door het weer of door andere storende elementen zoals signalen van 3G en andere hotspots. lees verder